Yeşil Artvin Derneği’nden CHP ve MHP’ye Ziyaret

kilicdarogluyesilartvindernegi

Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu, Av. Bedrettin Kalın, CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, MHP il Başkanı Serdar Kılınç, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Ticaret Odası Temsilcisi İlyas Şahin, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile birlikte 08.09.2016 günü saat 10.30’da CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu saat 14.00’te ise MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Bu ziyaretler sırasında her iki Sayın Genel Başkan’a Rize İdare Mahkemesi’nde 19.09.2016 günü yapılacak Cerattepe duruşması öncesi son hukuksal durum hakkında bilgi verildi. Görüşmeyi gerçekleştiren heyet son derece verimli gerçekleşen bu görüşme ve  Sayın Genel Başkan’ların ilgisi nedeniyle özellikle duruşmanın daha da büyük önem taşıdığı tespitini yaptılar. Bu nedenle Türkiye’nin her yerindeki hemşerilerimizi bir kez daha 19.09.2016 günü saat 09.00’da Rize İdare Mahkemesine bekliyoruz.

bahceliyesilartvindernegi