Kitap çalışmasına katkılarınızı bekliyoruz!

Değerli Çevre Dostları,

Bilindiği gibi Artvin’de 20 yılı aşkın bir süredir kesintisiz devam eden madene karşı mücadele her geçen gün daha zorlaşmaktadır. Türkiye’nin hemen her bölgesinden destek gelmesine rağmen mücadelenin asıl dinamiği yerel anlamda yürümektedir. Muhtemelen Cerattepe ve Artvin için verilen ortak mücadele Belki de Türkiye demokrasi tarihinde benzersiz bir ortak duruş örneği olarak anılacaktır.

Gelinen aşamada, bu süreci anlatmanın ve gelecek kuşaklara yazılı bir belge bırakmanın artık kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. İşte bu amaçla önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan araştırma için konuyla ilgili belge/bilgi ve fotoğrafların toparlanması gerekmektedir.

Yeşil Artvin Derneği bünyesinde toparlanacak ve gerçekleştirilecek  bu çalışmanın amacına ulaşması ancak sizin yardımınızla olabilir. Bu nedenle elinizdeki verileri paylaşmanız çok önemlidir.

Belge

Fotoğraf

Gazete haberi veya kupürü

Değişik notlar

Ses veya görüntülü kayıt gibi araştırmaya yarayacak verilerin gönderilmesi çok anlamlı ve gereklidir.

Ayrıca sosyal medyada aktarılan ancak sahiplerine ulaşamadığımız fotoğraf ve videoların kullanılması için izninizi rica ediyoruz.

Böylesi verileri doğrudan Yeşil Artvin Derneği yöneticilerinden birine ya da e-mail adresine veya cerattepe@mail.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederiz.

Nur Neşe Karahan